Page 2 of 2

Re: Problem with prototype KPI - Dashboard Created in HMG

Posted: Wed May 12, 2010 2:22 pm
by esgici
Thanks; but ...

how I can see "scrolling label" ? :(

Regards

--

Esgici

Re: Problem with prototype KPI - Dashboard Created in HMG

Posted: Wed May 12, 2010 5:11 pm
by Rathinagiri
When you maximize the main window, you can see the scrolling label. Isn't it?

Re: Problem with prototype KPI - Dashboard Created in HMG

Posted: Wed May 12, 2010 5:40 pm
by esgici
rathinagiri wrote:When you maximize the main window, you can see the scrolling label. Isn't it?
Yes, it is ;)

But how under nosize nosysmenu :?:

Even Alt-Enter doesn't work :(

Regards

--

Esgici

Re: Problem with prototype KPI - Dashboard Created in HMG

Posted: Wed May 12, 2010 5:51 pm
by Rathinagiri
You can't maximize the graph window. But the window behind it. As I had said, to avoid the flickering effect, both graph and label should be shown in different windows.
capture.jpg
capture.jpg (61.94 KiB) Viewed 1342 times

Re: Problem with prototype KPI - Dashboard Created in HMG

Posted: Wed May 12, 2010 6:07 pm
by dhaine_adp
Regarding the flickering effect, if we can draw the graph in a separate window that will not be repainted when the text is scrolled.
Hi Rathi,

I downloaded the revision you made. But I already thought of that direction after I made my posting. However your suggestion confirms that solution and I really appreciated your time and effort. Also thank you for fixing the graph display. That one really puzzled me. Great! You fixed that problem.

But honestly, I thought it can be done in one window.

To Esgici,

Thank you also for reviewing the code and spending time on it.

<-------------->

Perhaps adding transparency in the graph window will add some more effect. Anyway, it seems that it can be accomplished with lot of codes to handle the different graphs to display them simultaneosly. If there are four graphs that means four updates. Well it's not bad at all. The most important thing is that it is possible and it can be done.

HMG Objects would be a great help on this but it is still on experimental stage :(

Anyway, again, thanks to all of you for your quick response. I'll go over and head on with this solution.... :)


Regards,


Danny

Re: Problem with prototype KPI - Dashboard Created in HMG

Posted: Wed May 12, 2010 6:28 pm
by Rathinagiri
Anyway, it seems that it can be accomplished with lot of codes to handle the different graphs to display them simultaneosly.

Yes. We can do this Danny. We have to give the 4 co-ordinates to redraw the window. Other parts of the window would not be re-painted. So, there won't be any flickering.

Re: Problem with prototype KPI - Dashboard Created in HMG

Posted: Wed May 12, 2010 9:34 pm
by esgici
rathinagiri wrote: You can't maximize the graph window. But the window behind it. As I had said, to avoid the flickering effect, both graph and label should be shown in different windows.
Sorry Rathi;

I have missed separate window concept :(

Regards

--

Esgici