What caused this error?

Moderator: Rathinagiri

Post Reply
huiyi_ch
Posts: 82
Joined: Sat May 21, 2016 5:27 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

What caused this error?

Post by huiyi_ch » Thu May 03, 2018 7:34 am

Hi my friends,
I recently developed an app with HMG.3.4.4, which has been running normally.Today, suddenly two errors in a row, and again run the program is normal.I looked at the ErrorLog file, which is shown in the following figure.What caused the problem?Please help me.
error.jpg
ErrorLog
error.jpg (525.94 KiB) Viewed 285 times
Thank you in advance.
HUIYI

martingz
Posts: 234
Joined: Wed Nov 18, 2009 11:14 pm
Location: Mexico
Has thanked: 12 times
Been thanked: 9 times

Post by martingz » Thu May 03, 2018 3:37 pm

you could put the source code where the error occurs, because what I see is trying to access a part of the array that does not exist, but without seeing the code is almost impossible to help you better

huiyi_ch
Posts: 82
Joined: Sat May 21, 2016 5:27 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Post by huiyi_ch » Fri May 04, 2018 3:55 am

srvet_claudio 您好,
出现上述错误,都是从执行ACTIVATE WINDOW form 这条词句发生的。出现这个问题是随机的。到目前为止,只发生过2次。
我冒昧的问一下,没有进入调试模式,为什么要执行5717行这条词句?
您认为,出现这个错误的可能原因是什么?


All of the above errors occurred in the phrase "ACTIVATE WINDOW form".The problem is random.So far, only twice.
I take the liberty to ask, did not enter debug mode, why should execute 5717 line this phrase?
What do you think is the probable cause of this error?This error occurred
h_window.jpg
h_window.jpg (153.5 KiB) Viewed 209 times

User avatar
serge_girard
Posts: 2079
Joined: Sun Nov 25, 2012 2:44 pm
DBs Used: 1 MySQL - MariaDB
2 DBF
Location: Belgium
Has thanked: 428 times
Been thanked: 91 times
Contact:

Post by serge_girard » Fri May 04, 2018 7:08 am

Maybe Claudio knows more?

Post Reply